mla5er gid3an


نحن سعداء بزيارتك لنا
ويشرفنا تسجيلك معنا
فأضغط علي زر التسجيل ولا تتردد
لتكون واحد من أسرة المنتدي
مع تحيات إدارة م الآخر جدعان
المنتدي دا منتداك

mla5er gid3an

منتدي شامل ومن الآخر







    لعشاق الشيكولاته

    شاطر
    avatar
    ام هنا
    مشرفة منتدي المشغولات اليدوية
    مشرفة منتدي المشغولات اليدوية

    انثى عدد المساهمات : 289
    تاريخ التسجيل : 09/09/2009

    هام لعشاق الشيكولاته

    مُساهمة من طرف ام هنا في الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 5:18 am

    الى كل احباء الشيكولاته

    جيبتلكم النهارده طريقه عمل كيكه شيكولاته جمده جدا ومجربه


    المقادير
    21/2 كوب دقيق
    ا كوب سكر
    1 كوب سمن
    1 كوب نسكويك
    6 بيض
    1 ملعقه فانيليا
    كيس بيكنج بودر
    لوز

    الطريقه
    اولا - نضرب السكر مع السمن الى ان يصبح كالكريمه
    ثانيا- اضيفى البيض والفانيلياواستمرى فى الخفق
    ثالثا- اخلطى جميع المقادير الجافه مع بعضها ومعها الوز واضيفيها حبه حبه مع الاستمرار فى الخفق
    رابعا- ادهنى القالب بالسمن والدقيق وضعى فيه الخليط وضعيه فى الفرن لمده 40 دقيقه واختبريه بالسكين


    مقادير الصوص
    علبه من كريمه الخفق
    كوب نسكويك
    3 غلاف شيكولاته كادبرى الساده


    الطريقه

    ضعى الكريمه على النار الى ان تغلى على نار هادئه ثم ضعى النسكويك والشيكولاته الى ان تسيحوتتقل قليلا



    ضعى الكيك علىصانيه التقديم وقومى بوخزها بالشوكه حتى يدخل بها الصوص وقومى بصب الصوص عليها


    وبالهنا والشفا
    وجربوها بجد
    avatar
    fantastica
    عضو م الآخر
    عضو م الآخر

    انثى عدد المساهمات : 1130
    تاريخ التسجيل : 06/06/2009
    الموقع : الكمبيوتر بتاعى

    هام رد: لعشاق الشيكولاته

    مُساهمة من طرف fantastica في الجمعة أكتوبر 02, 2009 7:07 am

    ياسلام ياسلام
    ده ايه ده انا عاجزه عن شكركم بجد
    بس بجد منوره المطبخ كله
    avatar
    ام هنا
    مشرفة منتدي المشغولات اليدوية
    مشرفة منتدي المشغولات اليدوية

    انثى عدد المساهمات : 289
    تاريخ التسجيل : 09/09/2009

    هام رد: لعشاق الشيكولاته

    مُساهمة من طرف ام هنا في الجمعة أكتوبر 02, 2009 8:24 pm

    ربنا يخليكى ليا يارافعه من روحى المعنويه والمطبخ منور باهله


      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة سبتمبر 21, 2018 7:01 am